Team

Een team met relevante praktijkervaring, een bewezen track record en een uitgebreid netwerk.

Jos Westra

Partner
jwestra@assetpartners.nl
+31 20 244 35 02
Binnen Asset Partners is Jos verantwoordelijk voor het transactiemanagement, deal executie en relatiebeheer voor Nederlandse banken, buitenlandse banken en lokale alternatieve aanbieders.

Jos is sinds 2004 werkzaam in de vastgoed- en scheepvaartbranche. Voordat hij in 2019 met Asset Partners begon, werkte Jos acht jaar als directeur-bestuurder bij een investeringsmaatschappij gespecialiseerd in onroerend goed en scheepvaart. In deze rol was hij eindverantwoordelijk voor een portefeuille (vastgoed, schepen en private equity) met een investeringsvolume van € 1,5 miljard. Hij is door AFM en De Nederlandsche Bank (DNB) getoetst en goedgekeurd op geschiktheid en betrouwbaarheid.

Daarvoor werkte hij zeven jaar in de vastgoedsector als fondsmanager, (bedrijfs)makelaar en als vastgoedmanager voor een ontwikkelende belegger.Jos heeft veel ervaring op het gebied van het (her)structureren en (her)financieren van investeringsfondsen in reële activa alsmede in het verkopen, verwerven en het beheer ervan. Daarnaast heeft Jos voor een aantal grootbanken de workout begeleid van portefeuilles met investeringsvolumes tot € 200 miljoen.

Jos studeerde Management, Economie en Recht aan de Hanzehogeschool in Groningen (Nederland) met een accreditatie van het Royal Institute of Chartered Surveyors. Daarna volgde hij diverse verdiepingsopleidingen bij Krauthammer en Nijenrode Business University.

Gijs Elting

Partner
gelting@assetpartners.nl
+31 20 244 35 01
Binnen Asset Partners is Gijs verantwoordelijk voor het voorbereiden van transacties, modellering en relatiebeheerder van internationale fondsmanager, pensioenfondsen en verzekeraars.

Gijs is sinds 2014 werkzaam als financieringsspecialist in de financiële sector. Voordat hij in 2019 met Asset Partners begon, werkte Gijs als directeur bij een investeringsmaatschappij gespecialiseerd in onroerend goed en scheepvaart. Daarvoor was hij werkzaam binnen het corporate finance team van een internationale geld- en kapitaalmarkt bemiddelaar.

Gijs was verantwoordelijk voor vele financieringen van reële activa met een totaal volume van meer dan € 700 miljoen en heeft daarmee een aanzienlijke expertise opgebouwd in het financiële- en beleggingslandschap. Hij heeft zowel koop- als verkoopervaring, wat heeft geleid tot een duidelijk beeld van hoe de corporate finance sector voor investeringen in reële activa kan worden verbeterd. Tevens heeft Gijs zowel open als closed-end beleggingsfondsen gestructureerd.

Gijs studeerde Technische Planologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen (Nederland) en is actief geweest als (internationaal) wedstrijdroeier.