Gijs Elting

Partner

Voordat hij met Asset Partners begon, was Gijs directeur bij een investeringsmaatschappij gespecialiseerd in onroerend goed en scheepvaart. Daarvoor was hij werkzaam binnen het corporate finance team van een internationale geld- en kapitaalmarkt bemiddelaar.

Gijs was verantwoordelijk voor vele financieringen van reële activa met een totaal volume van meer dan € 700 miljoen en heeft daarmee een aanzienlijke expertise opgebouwd in het financiële- en beleggingslandschap. Hij heeft zowel koop- als verkoopervaring, wat heeft geleid tot een duidelijk beeld van hoe de corporate finance sector voor investeringen in reële activa kan worden verbeterd. Tevens heeft Gijs zowel open als closed-end beleggingsfondsen gestructureerd.

Gijs studeerde Technische Planologie aan de Rijksuniversiteit van Groningen (Nederland) en is actief geweest als (internationaal) wedstrijdroeier.

Partner

Jos Westra
Partner

Wil je ons komen versterken?

Asset Partners is doorlopend op zoek naar studenten in de eindfase van hun studie die het leuk vinden om de door hen opgedane kennis bij ons in de praktijk te brengen.

Neem contact op