Jos Westra

Partner
jwestra@assetpartners.nl
+31 20 244 35 02

Voordat hij met Asset Partners begon, werkte Jos acht jaar als directeur-bestuurder bij een investeringsmaatschappij gespecialiseerd in onroerend goed en scheepvaart. In deze rol was hij eindverantwoordelijk voor een portefeuille (vastgoed, schepen en private equity) met een investeringsvolume van € 1,5 miljard. Hij is door AFM en De Nederlandsche Bank (DNB) getoetst en goedgekeurd op geschiktheid en betrouwbaarheid. Daarvoor werkte hij zeven jaar in de vastgoedsector als fondsmanager, (bedrijfs)makelaar en als vastgoedmanager voor een ontwikkelende belegger.

Jos heeft veel ervaring op het gebied van het (her)structureren en (her)financieren van investeringsfondsen in reële activa alsmede in het verkopen, verwerven en het beheer ervan. Daarnaast heeft Jos voor een aantal grootbanken de workout begeleid van portefeuilles met investeringsvolumes tot € 200 miljoen.

Jos studeerde Management, Economie en Recht aan de Hanzehogeschool in Groningen (Nederland) met een accreditatie van het Royal Institute of Chartered Surveyors. Daarna volgde hij diverse verdiepingsopleidingen bij Krauthammer en Nijenrode Business University.