Over ons

Onafhankelijke advisering over financiering

Asset Partners is een financieel advieskantoor, gericht op het realiseren van (hypothecaire) financieringsoplossingen voor zakelijke investeerders in Nederland.

Sinds de oprichting in 2019 is Asset Partners betrokken geweest bij het structureren en arrangeren van meer dan € 1,5 miljard aan transacties.
Ons doel

Het realiseren van duurzame financiële oplossingen

Lange termijn waarde voor onze klanten

Onze missie is om lange termijn waarde voor onze klanten te creëren door het ontwikkelen en realiseren van financieringsoplossingen voor de hele kapitaalstructuur.

Of het nu gaat om schuldfinanciering, fondsstructurering of herstructurering; wij leveren creatief maatwerk tegen de beste voorwaarden in samenwerking met de juiste partijen.  Door onze brede ervaring met activaklassen, financieringsmarkten, financiële structurering, wet- en regelgeving, en onze langdurige relaties met financiers en investeerders fungeren we als verlengstuk van onze klanten.

Op deze manier helpen en ontzorgen we klanten bij het vinden en realiseren van marktconforme oplossingen die ook op de lange termijn waarde toevoegen.

Werken op basis van vier vaste principes

Deze verwoorden waar we voor staan en naar streven, als personen en bedrijf:
Wij doen alles wat nodig is om resultaat te halen
Wij zijn inhoudelijk sterk en leveren kwaliteit
Wij werken slim door te blijven vernieuwen
Wij zijn volledig onafhankelijk
Werkwijze

Proactieve begeleiding

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen de introductie van de financier of structurering van de deal. Wij begeleiden de de realisatie van op maat gemaakte financiële oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze opdrachtgevers.

We voegen hierin waarde toe gedurende het hele proces en blijven proactieve begeleiding bieden tot aan de transactiesluiting.